21 feb. 2015

Tort cu morcovi


Dupa atata frig si ceata, m-am gandit sa ma cumintesc si eu, sa nu mai fac doar dulciuri, sa mancam si zarzavaturi crude. Sau macar sa gatesc cu ele. Si ce sa fi facut cu saculetul de morcovi pe care l-am adus acasa?  Suc, impreuna cu mere, ghimbir si  sfecla rosie. Si tot au mai ramas cativa. Doi i-am ales da dea un pic de culoare unei supe crema cu conopida.
Iar din kilogramul ramas mi-am zis ca e voie sa fac ce ma pricep eu mai bine. Tort.
Si apoi sa invit si un iepuras coconas sa se bucure si el. De morcovi, desigur.


Ca in vreme ce morcovii din tort sunt cei din saculet, cei de pe tort au iesit din...martipan.
Si uite asa o sa avem vise dulci, in seara asta.


Sa auzim numai de bine!

3 comentarii:

  1. Muito bom o seu blog, estive a percorre-lo li alguma coisa, porque espero voltar mais algumas vezes,
    deu para perceber a sua dedicação em partilhar o seu saber.
    Se me der a honra de visitar e ler algumas coisas no Peregrino e servo ficarei radiante.
    E se gostar e desejar comente.
    Que Deus vos abençõe e guarde.
    António.
    http://peregrinoeservoantoniobatalha.blogspot.pt/

    RăspundețiȘtergere