Am pus de mamaliga. Am lasat-o sa se raceasca, stiind ca o sa vreau sa o pot taia felii, sa o pot rumeni putin.
Daca tot am periuta asta numai buna pentru curatat ciupercile, am ales unele cu palaria mare (Portabella).
Am maruntit legumele, le-am calit in putin ulei si am adaugat pasta de busuioc.
Am calit putin si ciupercile.
Le-am intors si am asezat rondele de ardei, calite si ele.
Am pus umplutura deasupra si le-am ornat cu ceapa si frunze de busuioc.
Restul de busuioc o sa mi-l pun in par, dupa ce o sa ma fac bine. Si o sa ma bucur de o Busuioaca cu prietenii. Acum inca sunt plouata, cum ar zice cei de pe aici atunci cand te lupti cu o raceala. Pana acum, ea e mai tare. Dar nici eu nu ma las batuta, cu una cu doua. Unde mai pui, ca acum am umbrelute din ciuperci. Iar primavara e undeva pe-aproape si ea. Gustati si voi. Din toate.
Sa auzim numai de bine!
De cand ai pornit acest blog te urmaresc cu mare placere. Descopar aici niste retete pline de culoare si savoare. Constat o pasiune si o placere "nebuna" in tot ceea ce faci. Stiu cat timp iti ia sa gatesti si pe deasupra sa mai si pozezi, sa postezi si sa creezi o poveste in jurul fiecarei retete si de aceea apreciez si mai mult munca ta. Sincerele mele felicitari si urari de bine! Continua, iar noi, continuam sa te urmarim!
RăspundețiȘtergere