Daca vreti sa folositi frigarui din lemn sau bambus, eu zic ca pana stam putin la povesti, sa puneti cateva frigarui in apa rece, sa nu se arda la gratar.
Prea multe nu sunt de spus. Daca vreti sa le insirati pe frigarui din metal, puteti incepe chiar acum. La treaba, deci. Ca e usor.
Tofu se taie cuburi de marimea rosiilor. Cuburile se infig, alternativ, pe frigarui.
Se curata si se zdobesc cativa catei de usturoi. Se amesteca cu ulei si zeama de lamaie. Se adauga rozmarin si daca vreti, cimbru. Se ung frigaruile cu aceasta marinata si se prajesc pe grill cateva minute.
Daca nu aveti la indemana tofu si vreti sa incercati, puteti folosi paine alba, pe care o taiati tot asa, cubulete.
V-am spus ca e usor.
Sa auzim numai de bine!
Ne rasfeti cu retete de post! Ce fain! De abia astept sa le incerc si eu! Va pup
RăspundețiȘtergere